enbarnonskan.blogg.se

Vår barnönskan fick sig ett plus 24/10-15, efter 1 1/2 års längtan. Diagnos PCOS och fyra kurer Pergotime och till sist så blev det plus. Nu hoppas vi att vår skatt kämpar igenom hela graviditeten. ❤️

Barnvagn!

Publicerad 2016-03-13 12:30:33 i Allmänt, PCOS,

Igår köpte vi barnvagn (begagnat), känns jättebra eftersom den är i fint skick och vi halverade kostnaden istället för att köpa en ny.
Vi har varit ute efter att köpa en Emmaljunga Super Nitro och kollat på årets modell som vi gillat jättemycket. Men efter att vår bil havererade i torsdags (kostnadssmäll på 18500kr) bestämde vi oss för att köpa en begagnad. Vi hittade en uppe i Umeå, en Emmaljunga Super Nitro från 2014. Så det känns bra att kunnat fynda en fin vagn till halva priset vad vi annars hade slutat på.









Kommentarer

Postat av: norralivet.blogg.se

Publicerad 2016-03-13 14:30:51

Åh så fin grå färg! Den ser ju jättefräsch ut och tycker det är riktigt bra att man kan hitta så fint begagnat! :D Ångrar lite i efterhand att inte vi kollade runt lite först, hade i tanken att det var så mysigt att köpa en helt ny och att det skulle vara en resa i sig men så här i efterhand så vet jag inte om det var så mysigt egentligen och om det var värt det där extra 1000-lapparna :S Men men, man lär sig så länge man lever! :) Superfin var vagnen iaf, tääääänk när vi är ute och går i finvädret och myser! Ska försöka ta mig till Övik någon gång i sommar och hälsa på tremänningen, kanske vi kan gå och ta en fika eller något tillsammans med våra små? :) Det hade varit otroligt mysigt!

Svar: Ja det känns verkligen bra att fyndat den nu när den är i så fint skick och så :)
Jo vi tänkte också att det vore mysigt med en helt ny vagn men det drar fort iväg så det känns jättebra nu att vi hittade en som fanns så nära och till ett bra pris :)
Ja men det vore jätteroligt om vi skulle kunna tajma in och träffas någon gång då du har vägarna förbi :) kram ❤️
enbarnonskan.blogg.se

Postat av: Sandra

Publicerad 2016-03-14 07:12:18

Superfin vagn ni hittat! Och så härligt det är att ha det köpet avklarat tycker jag :)

Svar: Ja det känns jättebra :)
enbarnonskan.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela