enbarnonskan.blogg.se

Vår barnönskan fick sig ett plus 24/10-15, efter 1 1/2 års längtan. Diagnos PCOS och fyra kurer Pergotime och till sist så blev det plus. Nu hoppas vi att vår skatt kämpar igenom hela graviditeten. ❤️

Vecka 36 (35+0)

Publicerad 2016-05-25 11:32:34 i Allmänt, PCOS,

5 veckor till beräknad förlossning, 34 dagar.
Åh vad vi längtar efter dig älskade unge!
Tyvärr så har mamma åkt på förkylning, så nu ska jag verkligen göra allt för att bli frisk snabbt, vila mycket och dricka ingefärsshot! Vill inte lägga energi på en jobbig förkylning nu när du snart är här.
Vi undrar så vem du är, vem av oss du kommer likna. Är du en pojke eller flicka? Har du mycket hår? Oavsett vem du än är så ska du veta att vi längtar efter dig och älskar dig redan hur mycket som helst! 
Jag drömde inatt att jag kunde känna din lilla fot med fem små söta tår nedanför mitt högra bröst. Det hade varit mäktigt att känna lillfoten i verkligheten, men snart ses vi älskade du! ❤️


Föräldragrupp 1/4

Publicerad 2016-05-24 21:35:04 i Allmänt, PCOS,

Idag var vi på första av fyra föräldragruppsträffar. Roligt att träffa fler blivande föräldrar, vi var ca 12 par. Alla innan sommarstängningen, vi och ett annat par är beräknade i slutet på juni, ca 5-6 par i juli och resten i augusti och även början av september. Stängningen är från 18/7 och fyra veckor framåt. Så vi som ska ha i juni hinner i alla fall föda i vår stad. De andra kan ev få åka 9-10 mil till närmsta förlossning vilket många kände en viss oro inför. 
Det känns skönt att vi slipper det men jag förstår de andras oro inför den långa färden. 
Alla verkade vara i ungefär samma ålder mellan 20-35 (svårt att bedöma ålder) :)
Dagen bestod mest av att lära känna varandra och ta upp saker som vill veta mer om de kommande träffarna.
Vi fick även se två kortare filmer kring barnets första tid efter förlossningen. Hur viktig närheten är och hur mycket barnet i själva verket lär sig av oss föräldrar. 
Jag ser framemot de kommande träffarna, är alltid skönt att bolla tankar och funderingar med fler i samma situation.

Barnmorskebesök (34+5)

Publicerad 2016-05-23 22:39:42 i Allmänt, PCOS,

Idag var vi hos barnmorskan och nu är det endast tre stycken inbokade besök kvar! Om nu inte bebis väljer att komma tidigare, då är det ännu kortare tid kvar!
Allt såg i alla fall bra ut, blodtryck låg bra (125/80).
Blodvärdet låg på 125 vilket också är bra.
Bebisens hjärtljud uppmätte hon till 130-136 slag i minuten.
Magen mätte hon till 32cm.
Bebisen låg även med huvudet neråt.

Nu ikväll har jag suttit ned och skrivit ner lite önskemål och tankar kring förlossningen. Snart är vi i mål och får omfamna vårt älskade barn! 
Tack kroppen för att du har tagit med mig på denna resa hittills, du är enastående! ❤️

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela