enbarnonskan.blogg.se

Vår barnönskan fick sig ett plus 24/10-15, efter 1 1/2 års längtan. Diagnos PCOS och fyra kurer Pergotime och till sist så blev det plus. Nu hoppas vi att vår skatt kämpar igenom hela graviditeten. ❤️

Andning och avslappning

Publicerad 2016-05-19 09:35:35 i Allmänt,

Igår var vi på första träffen med andra föräldrar (dock inte själva föräldragruppen) där vi fick information och sedan utföra praktiska övningar inom andning och avslappning.
Vi var totalt 12 par (16 par anmälda men några dök alltså inte upp).
Det var iallafall väldigt givande tyckte både jag och sambon. 
Känns som att andningen och avslappningen är viktig att hantera inför det kommande maraton vi ska gå igenom för att möta vårat barn. 
Nästa tisdag kör själva föräldragruppen igång, blir spännande att se vilka vi kommer ha med i gruppen. 
Jag vet av ett par i allafall som är i vår grupp och det är en kompis till mig som är beräknad 16 dagar efter mig. Känns skönt att ha dem med i gruppen :)

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2016-05-19 20:18:24

Profylaxandning är hur bra som helst! Hjälper en att tänka bort lite av det onda för man koncentrerar sig på det istället! Önskar dig lycka till inför kommande förlossningen!

Svar: Tack så mycket! :)
enbarnonskan.blogg.se

Postat av: Sandra

Publicerad 2016-05-20 09:04:38

Oh, vad spännande med föräldragrupp :) Vi var fyra par i våran och trots att vi "bara" är 29 och 27 år gamla så var vi det äldsta paret :P haha.

Svar: Ja det blir spännande! :) okej haha ja ni är ju inte gamla så, men roligt med många yngre också på ett vis :) vi var nog yngst (25 och 26 år) när vi var på andningskursen. Kändes som att alla andra var äldre men är inte säker heller :) blir spännande att se vilka åldrar vi har i själva föräldragruppen!
enbarnonskan.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela